Ons team – Apex tandzorg – Groningen

Ons team

Ons team bestaat uit:

Ronald Albers, tandarts geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen

Ronald Albers is de eigenaar van Apex Tandzorg. Hij is in 1987 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen. Na zijn studie heeft hij de dienstplicht vervuld als tandarts bij de Koninklijke Marine. In 1990 zette hij de praktijk van tandarts van Dijk aan de Westersingel voort. Hier liep hij tegen de beperkingen van een éénstoelspraktijk aan. Hij volgde de twee-jarige Masterclassopleiding van Catan en verhuisde zijn praktijk naar de huidige lokatie. Door het werken met het teamconcept kan er hier veel meer aandacht aan preventie worden gegeven. Esthetische tandheelkunde, uitgebreid kroon- en brugwerk en complexe wortelkanaalbehandelingen maken hem blij. Zijn vrije tijd brengt hij graag (zee)zeilend of sportend door.

Mirjam Kruizinga, preventieassistente

Mirjam is sinds april 2009 werkzaam in onze praktijk als preventie assistente. Ze heeft  haar diploma voor tandartsassistente behaald in 2007 en heeft doorgeleerd tot preventie assistente. Mirjam streeft ernaar om elke behandeling zo prettig en comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Marloes van Dijk, preventieassistente

Marloes is sinds juli 2012 werkzaam in onze praktijk als preventie-assistente. Zij haalt veel plezier uit het uitvoeren van ons Apex preventieplan en het begeleiden van kinderen.

Marissa Koops van ’t Jagt, receptioniste

Marissa is sinds december 2021 werkzaam in de praktijk als receptionist. Ze is altijd erg enthousiast en zal je met een lach op haar gezicht ontvangen in de praktijk. Bij vragen kunt u altijd bij haar terecht.

Laura van Oortmerssen, mondhygiëniste

Laura is sinds juli 2019 werkzaam in onze praktijk als mondhygiëniste. Ze heeft in 2019 haar opleiding Mondzorgkunde afgerond en zit momenteel in haar laatste bachelorjaar van de studie tandheelkunde. Ze streeft ernaar haar behandelingen af te stemmen op de mogelijkheden van de patiënt. Samen toewerken naar een doel en dit vervolgens bereiken levert haar daarbij de meeste voldoening op.

Uw tandarts in Groningen

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op