Ons team

Ons team bestaat uit:

Ronald Albers, tandarts geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen

Ronald Albers is de eigenaar van Apex Tandzorg. Hij is in 1987 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen. Na zijn studie heeft hij de dienstplicht vervuld als tandarts bij de Koninklijke Marine. In 1990 zette hij de praktijk van tandarts van Dijk aan de Westersingel voort. Hier liep hij tegen de beperkingen van een éénstoelspraktijk aan. Hij volgde de twee-jarige Masterclassopleiding van Catan en verhuisde zijn praktijk naar de huidige lokatie. Door het werken met het teamconcept kan er hier veel meer aandacht aan preventie worden gegeven. Esthetische tandheelkunde, uitgebreid kroon- en brugwerk en complexe wortelkanaalbehandelingen maken hem blij. Zijn vrije tijd brengt hij graag (zee)zeilend of sportend door.

Nicole Fonville, praktijkmanager

Nicole Fonville is sinds augustus 2008 werkzaam in onze praktijk. Ze is bij ons begonnen als receptioniste maar ze nam gaandeweg steeds meer managementtaken over als praktijkmanager. Het contact met de mensen in de praktijk vindt ze het leukst.

Mirjam Kruizinga, preventieassistente

Mirjam Kruizinga is sinds april 2009 werkzaam in onze praktijk als preventie assistente. Ze heeft  haar diploma voor tandartsassistente behaald in 2007 en heeft doorgeleerd tot preventie assistente. Mirjam streeft ernaar om elke behandeling zo prettig en comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Lisette Werkman, preventieassistente

Lisette is sinds november 2010 werkzaam in onze praktijk als preventie assistente. Het leukste aan haar vak vindt zij de uitdaging om patiënten op hun gemak te laten voelen en het gevoel te geven dat zij centraal staan. Lisette wordt blij van mensen die weer vrolijk de deur uit lopen.

Marloes van Dijk, preventieassistente

Marloes is sinds juli 2012 werkzaam in onze praktijk als preventie-assistente. Zij haalt veel plezier uit het uitvoeren van ons Apex preventieplan en het begeleiden van kinderen.

Iris Bezema-Verkruijsse, preventieassistente

Emese Mul, preventieassistente

Lyanne Wargers, mondhygiëniste

Laura van Oortmerssen, mondhygiëniste

Marian Albers, administratie