Ons team

Ons team bestaat uit:

Ronald Albers, tandarts geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen

Ronald Albers is de eigenaar van Apex Tandzorg. Hij is in 1987 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen. Na zijn studie heeft hij de dienstplicht vervuld als tandarts bij de Koninklijke Marine. In 1990 zette hij de praktijk van tandarts van Dijk aan de Westersingel voort. Hier liep hij tegen de beperkingen van een éénstoelspraktijk aan. Hij volgde de twee-jarige Masterclassopleiding van Catan en verhuisde zijn praktijk naar de huidige lokatie. Door het werken met het teamconcept kan er hier veel meer aandacht aan preventie worden gegeven. Esthetische tandheelkunde, uitgebreid kroon- en brugwerk en complexe wortelkanaalbehandelingen maken hem blij. Zijn vrije tijd brengt hij graag (zee)zeilend of sportend door.

Mirjam Kruizinga, preventieassistente

Mirjam is sinds april 2009 werkzaam in onze praktijk als preventie assistente. Ze heeft  haar diploma voor tandartsassistente behaald in 2007 en heeft doorgeleerd tot preventie assistente. Mirjam streeft ernaar om elke behandeling zo prettig en comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Marloes van Dijk, preventieassistente

Marloes is sinds juli 2012 werkzaam in onze praktijk als preventie-assistente. Zij haalt veel plezier uit het uitvoeren van ons Apex preventieplan en het begeleiden van kinderen.

Marissa Koops van ’t Jagt, receptioniste

Marissa is sinds december 2021 werkzaam in de praktijk als receptionist. Ze is altijd erg enthousiast en zal je met een lach op haar gezicht ontvangen in de praktijk. Bij vragen kunt u altijd bij haar terecht.

Tania Rosario, preventieassistente

Tania is het Apex-team vanaf november 2021 komen versterken als preventieassistente.

Laura van Oortmerssen, mondhygiëniste

Laura is sinds juli 2019 werkzaam in onze praktijk als mondhygiëniste. Ze heeft in 2019 haar opleiding Mondzorgkunde afgerond en zit momenteel in haar laatste bachelorjaar van de studie tandheelkunde. Ze streeft ernaar haar behandelingen af te stemmen op de mogelijkheden van de patiënt. Samen toewerken naar een doel en dit vervolgens bereiken levert haar daarbij de meeste voldoening op.

Maaike van der Maar, mondhygiëniste.

Maaike is sinds juni 2020 werkzaam bij Apex tandzorg. Ze is bij ons begonnen als preventie-assistente als bijbaan tijdens haar studie Mondzorgkunde. Deze heeft zij in juli 2021 afgerond. Vanaf 1 september 2021 is zij bij ons werkzaam als mondhygiëniste. Haar doel is om mensen op hun gemak te stellen en zorgen voor een fijne sfeer in de behandelkamer.

Maaike staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister mondhygiënisten https://www.kieskrm.nl/ 

Emese Mul, preventieassistente

Emese is sinds september 2019 werkzaam in onze praktijk als preventie-assistente. Ze is in februari 2020 begonnen met haar master tandheelkunde. Ze werkt met plezier in de praktijk, vindt het leuk zowel jonge als oude patiënten te behandelen en is erg geïnteresseerd in implantologie en opbouw van gebitstrauma’s.

Carlijn Nijhuis, preventie-assistente

Sinds juni 2020 werkt Carlijn bij Apex naast haar studie Tandheelkunde. Op dit moment zit ze in haar Master van de opleiding.

Anouk van Duivenboden, preventie-assistente

Anouk werkt sinds augustus 2020 bij Apex. In 2021 heeft zij de opleiding Mondzorgkunde afgerond en is daarna de studie Tandheelkunde gaan volgen. Anouk is altijd enthousiast en zal met veel zorg en precessie de behandeling uitvoeren.