Ons team

Ons team bestaat uit:

Ronald Albers, tandarts geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen

Ronald Albers is de eigenaar van Apex Tandzorg. Hij is in 1987 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen. Na zijn studie heeft hij de dienstplicht vervuld als tandarts bij de Koninklijke Marine. In 1990 zette hij de praktijk van tandarts van Dijk aan de Westersingel voort. Hier liep hij tegen de beperkingen van een éénstoelspraktijk aan. Hij volgde de twee-jarige Masterclassopleiding van Catan en verhuisde zijn praktijk naar de huidige lokatie. Door het werken met het teamconcept kan er hier veel meer aandacht aan preventie worden gegeven. Esthetische tandheelkunde, uitgebreid kroon- en brugwerk en complexe wortelkanaalbehandelingen maken hem blij. Zijn vrije tijd brengt hij graag (zee)zeilend of sportend door.

Nicole Fonville, praktijkmanager

Nicole is sinds augustus 2008 werkzaam in onze praktijk. Ze is bij ons begonnen als receptioniste maar ze nam gaandeweg steeds meer managementtaken over als praktijkmanager. Sinds 2010 vervult ze deze functie binnen Apex. Het contact met de mensen in de praktijk vindt ze het leukst.

Mirjam Kruizinga, preventieassistente

Mirjam is sinds april 2009 werkzaam in onze praktijk als preventie assistente. Ze heeft  haar diploma voor tandartsassistente behaald in 2007 en heeft doorgeleerd tot preventie assistente. Mirjam streeft ernaar om elke behandeling zo prettig en comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Marloes van Dijk, preventieassistente

Marloes is sinds juli 2012 werkzaam in onze praktijk als preventie-assistente. Zij haalt veel plezier uit het uitvoeren van ons Apex preventieplan en het begeleiden van kinderen.

Iris Bezema-Verkruijsse, preventieassistente

Iris is werkzaam in onze praktijk sinds november 2015. Ze vindt het erg leuk om via het Apex preventieplan mensen te begeleiden en verzorgen. De mondgezondheid zo optimaal mogelijk krijgen bij kinderen en jongvolwassenen geeft haar de meeste voldoening.

Emese Mul, preventieassistente

Emese is sinds september 2019 werkzaam in onze praktijk als preventie-assistente. Ze is in februari 2020 begonnen met haar master tandheelkunde. Ze werkt met plezier in de praktijk, vindt het leuk zowel jonge als oude patiënten te behandelen en is erg geïnteresseerd in implantologie en opbouw van gebitstrauma’s.

Lyanne Wargers, mondhygiëniste

Lyanne is sinds september 2019 werkzaam in onze praktijk als mondhygiëniste. zij heeft een affectie voor de parodontologie en probeert in samenwerking met de patiënt het best haalbare resultaat uit de behandeling te halen. Naast haar werkzaamheden bij Apex is ze ook werkzaam in een verwijspraktijk voor de parodontologie.

Laura van Oortmerssen, mondhygiëniste

Laura is sinds juli 2019 werkzaam in onze praktijk als mondhygiëniste. Ze heeft in 2019 haar opleiding mondzorgkunde afgerond en zit momenteel in haar laatste bachelorjaar van de studie tandheelkunde. Ze streeft ernaar haar behandelingen af te stemmen op de mogelijkheden van de patiënt. Samen toewerken naar een doel en dit vervolgens bereiken levert haar daarbij de meeste voldoening op.

Carlijn Nijhuis, preventie-assistente

Maaike van der Maar, preventie-assistente

Maaike is sinds juni 2020 werkzaam bij Apex tandzorg. Op dit moment studeert zij mondzorgkunde in Groningen en zal ze in juli 2021 afstuderen. Haar doel is om mensen op hun gemak te stellen en zorgen voor een fijne sfeer in de behandelkamer.

Anouk van Duivenboden, preventie-assistente

Shanandon Blanken, preventie-assistent

Marian Albers, administratie